2023. 12. 2. szombat

Melinda, Vivien
1 EUR 380 HUF
1 GBP 441 HUF

Rendőrkézen a kifosztás gyanúsítottja

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a nővel szemben, aki Miskolcon egy alvó, alkalmi ismerősét fosztotta ki.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B.-né F. Bettina 26 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2019. szeptember 1-jén éjszaka egy alvó, alkalmi férfiismerősének a miskolci lakásából jogtalanul eltulajdonította a laptopját, mobiltelefonját, külső telefontöltőjét, tévéjét, valamint az ezüst nyakláncát is. A rendőrök adatgyűjtésük során megállapították az elkövető kilétét, majd a nőt 2019. szeptember 13-án gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek