2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Rendőrkézen a fiatalkorú rabló

Egy 15 éves fiú támadott meg és rabolt ki két gyermekkorút Miskolcon. A rendőrség őrizetbe vette a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás, illetve rablás kísérlete miatt indított eljárást egy 15 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövető még április 11-én a késő délutáni órákban megszólította a gyermekkorú sértetett, akit azonnal bántalmazni kezdett. Az ütleg után, pedig elvette a megfélemlített fiú mobiltelefonját.

Hasonló jelenet játszódott le május 6-án szintén Miskolcon, de kora reggel. A gyermekkorú sértetthez lépett egy vele hasonló korú fiú, aki bántalmazni kezdte őt, s közben az értékeit követelte. A kisfiúnál nem volt semmi, ezért a támadó az iratait vette el, majd elmenekült a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült beazonosítaniuk a tettest, és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves elkövetőt, egyben a hatóság előterjesztést nyújtott be előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek