2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Labdarúgó NB II: megpróbálták megvesztegetni a Tatabánya több játékosát

Labdarúgó NB II: megpróbálták megvesztegetni a Tatabánya több játékosát

Az FC Tatabánya-Gyirmót vasárnapi NB II-es labdarúgó-mérkőzés előtt több hazai játékos jelezte klubja vezetésének, hogy a találkozó eredményét befolyásoló cselekedetre kapott ajánlatot, amelyet azonban visszautasított. „A klub vezetése azonnal jelentette az esetet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek” – olvasható az egyesület hivatalos honlapján. Bolla Krisztián, a tatabányaiak ügyvezető igazgatója ezt annyival egészítette ki az MTI-nek, hogy a mérkőzés előtt értesült az esetről, és utána írásban jelezték a történteket a szövetségnek. További részletekkel nem szolgált. A Gyirmót honlapja arról számol be, hogy Bolla az MLSZ-nek küldött jelentéséről a vendég klubot is tájékoztatta vasárnap este, s ebből kiderül, három játékost próbáltak rávenni a találkozó eredményének befolyásolására.

Margitai Zoltán, a Gyirmót klubigazgatója az alábbi, internetes oldalukra is feltett levelet küldte Róka Gézának, az MLSZ főtitkárának:

„…Horváth Ernő úr, a Gyirmót SE elnöke haladéktalanul azonnali hatállyal vizsgálat lefolytatását rendelte el az egyesületnél az üggyel kapcsolatban! Tájékoztatom, hogy a vizsgálattal kapcsolatos észrevételeinket haladéktalanul megküldjük Önnek is, és tájékoztatjuk, hogy az MLSZ által lefolytatásra kerülő vizsgálatban teljes mértékben együtt működünk az MLSZ-szel”.

A másodosztály Nyugati-csoportjának 25. fordulójában rendezett összecsapás 2-2-re végződött. A 39 ponttal negyedik Tatabánya 2-0-ra vezetett 46. és 50. percben szerzett gólokkal, majd az 50 ponttal második Gyirmót a 72. percben szépített, és a 93. percben büntetőből egyenlített. A vendégek hátránya egy pont a feljutást érő első helyezett Siófokkal szemben, amely szombaton döntetlent játszott Kozármislenyben.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…