2024. 08. 30. péntek

Rózsa
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF
Eredmények: Közbiztonsági Háló Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is!

Rendőrkézen a fiatalkorú rabló

Egy 15 éves fiú támadott meg és rabolt ki két gyermekkorút Miskolcon. A rendőrség őrizetbe vette a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút. A Miskolci Rendőrkapitányság rablás, illetve rablás kísérlete miatt indított eljárást egy 15 éves fiatalkorú fiúval szemben. Az eljárás adatai szerint az elkövető még április 11-én a késő délutáni órákban megszólította a gyermekkorú sértetett, akit azonnal bántalmazni kezdett. Az ütleg után, pedig elvette a megfélemlített fiú mobiltelefonját.

Hasonló jelenet játszódott le május 6-án szintén Miskolcon, de kora reggel. A gyermekkorú sértetthez lépett egy vele hasonló korú fiú, aki bántalmazni kezdte őt, s közben az értékeit követelte. A kisfiúnál nem volt semmi, ezért a támadó az iratait vette el, majd elmenekült a helyszínről.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozóinak sikerült beazonosítaniuk a tettest, és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 15 éves elkövetőt, egyben a hatóság előterjesztést nyújtott be előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK. Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Autós trafik
Hétvégén sem lehet. Autóból sem. Zárjegy nélkül meg végképp nem. Egy házaspárt értek zugárusításon az érdi piacon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) B…
Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek