2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Rács mögött az ózdi rablók

A rendőrök nyolc nap alatt kézre kerítették és őrizetbe vették az idős asszony kirablóit. Az eljáró nyomozási bíró újabb két nap elteltével ügyészi indítványra előzetes letartóztatásba helyezte a támadókat.

Egy 74 éves néni, kezében két táskájával 2014. január 21-én 18 óra 30 perckor gyalogosan közlekedett Ózdon, a Brassói úton. Az utcán nem látott senkit, azonban egyszer csak azt vette észre, hogy hátulról valaki megragadja a jobb kezében lévő kézitáskát és elkezdi húzni hátrafelé, majd kiszakítja azt a kezéből. Az értékeitől megfosztott néni miközben térdre esett, két férfit látott a helyszínről elszaladni a csomagjával, amiben mobiltelefonja és a pénztárcája volt.

Az esés következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói azonosították, majd 2014. január 29-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Árpád 23 éves és R. László 34 éves helyi lakosokat.

 

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket az Ózdi Járásbíróság 2014. január 31-én előzetes letartóztatásba helyezte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek