2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Pénzlehúzó álfelügyelő – Rendőrségi felhívás!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság olyan sértetteket keres, akiktől egy magát munkaügyi felügyelőnek kiadó férfi pénzt kért a közelmúltban Kazincbarcikán. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétsége miatt indított eljárást egy férfival szemben. A megalapozott gyanú szerint az elkövető Kazincbarcikán márciusban és áprilisban munkaügyi felügyelőnek adta ki magát különböző építkezéseken, illetve cégek telephelyein. A megnyerő modorú álfelügyelő az adott helyszíneken mindent rendben talált, azonban kiszállási díjként elkért 2500 forintot, és sok helyen kapott is. Előfordult, hogy hivatalos iratokat, vagy igazolást kértek tőle, ekkor azonnal sarkon fordult és távozott.
A rendőrség által elfogott és gyanúsítottként kihallgatott 57 éves kazincbarcikai elkövető 190 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, oldalra fésült ősz hajú, arca pirospozsgás, modora megnyerő, beszédkészsége átlagon felüli.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri azokat a sértetteket, akiket hasonló módszerrel megkárosítottak jelentkezzenek a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon személyesen (Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.) vagy a 06/48-510-550-es telefonszám 54-65-ös mellékén, illetve vagy a kazincbarcika@borsod.police.hu elektronikus levelezési címen.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum