2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Paplan alá bújt: három és fél órán belül rendőrkézen a rabló

Paplan alá bújt: három és fél órán belül rendőrkézen a rabló

A rendőrök elfogták azt a tolvajból lett rablót, aki egy miskolci áruházban a lopott dolog megtartása érdekében bántalmazta a menekülésében akadályozni szándékozó pénztárost.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. május 10-én.

A nyomozás kiinduló adatai szerint a borsodi megyeszékhely avasi városrészének egyik áruházában egy férfi 15 óra 30 perckor eltulajdonítási szándékkal a ruházata alá elrejtett egy csomag kávét, azonban az eladó felszólításának ellenére, a nála lévő bevásárló kosarat eldobva megpróbált a helyszínről elmenekülni. A tolvaj távozását a bolt pénztárosa megkísérelte megakadályozni, de az az eltulajdonított dolog megtartása érdekében bántalmazta az üzlet alkalmazottját, majd elmenekült a közértből.

A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülést szenvedett.

Az ügyben bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd a bűncselekmény elkövetésétől számított három és fél órán belül elfogták és a lakásáról előállították a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, B. István 28 éves helyi lakost.

A tolvajból lett rabló minden bizonnyal sejthette, hogy keresik, mert a lakásának teraszán, egy paplan alá rejtőzve találtak rá a nyomozók.

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a terheltet bűnügyi őrizetbe vették és az illetékes járási ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek