2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Az elmúlt 24 óra számokban – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

 Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. május 10-én történt rendőrségi eseményeiből. A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2014. május 10-én 4 óra 15 perckor a város közterületén négy férfi előzetes szóváltást követően összeverekedett. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő K. Balázs 30 éves, T. Máté 27 éves és R. K. 16 éves sátoraljaújhelyi-, valamint K. Béla 23 éves alsóberecki lakosokat a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A megye rendőri szervei 2014. május 10-én két főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes Miskolci Rendőrkapitányság a garázdaság elkövetése miatt személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A borsodi megyeszékhely Győri kapui városrészében elfogott 16 éves fiatalembert a Salgótarjáni Járásbíróság hamis vád bűntett elkövetése miatt kereste.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek