2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Óvodából, templomból, családi házból kerültek a rendőrségre a tolvajok

Óvodából, templomból, családi házból kerültek a rendőrségre a tolvajok

Az elmúlt napokban több sikeres elfogást is realizáltak a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A bűnügyi csokor mákvirágjai templomból, óvodából, illetve családi házból akartak értékeket elhozni.
Jézus-tolvaj

Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egy boldvai férfivel szemben. A megalapozott gyanú szerint a tettes a napokban egy helyi egyház hitoktató épületéből Jézust ábrázoló szobrot feszített le. A zsákmánnyal azonban nem tudott mit kezdeni, mivel a bevezetett forró nyomos intézkedések eredményeként a rendőrök elfogták a tolvajt.

Tv-tolvajok egyenes adásban

Két férfi éppen egy mezőkövesdi családi ház ablakából ugrott ki a napokban nem sokkal éjfél után. Az elkövetők egy televízióval és a hozzá tartozó távirányítóval akartak távozni. Azzal azonban nem számoltak, hogy úgymond egyenes adásban vannak. Az esemény sorozatot végig nézte a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály vezetője és helyettese, akik ellenőrzést hajtottak végre a városban. A két sokat tapasztalt rendőr rutinszerűen megoldotta a feladatot, és elfogta a tolvajokat. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az elkövetőkkel szemben, akiket a hatóság gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani.

Tolvaj az óvodában

Az egyik miskolci óvoda személyzeti öltözőjébe surrant be november 15-én a délutáni órákban egy 31 éves miskolci férfi. A tettes az óvónők őrizetlenül hagyott táskáit kutatta át, majd azokból készpénzt, mobiltelefont, bankkártyát tulajdonított el. Az ellopott értékeket nem tudta maga javára fordítani, mivel tetten érték őt, és visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az óvodai tolvajjal szemben, akit gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítani.

A Rendőrkapitányságok tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ismét lecsapott az álbankár, egy edelényi sértett számláján lévő közel 5 millió forint vált köddé. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitánys…
Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…

További cikkek