2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Önként vonult börtönbe

Lopás vétségének elkövetése miatt 250.000,- Ft pénzbírság megfizetésére kötelezte a bíróság azt a 32 éves ózdi férfit, aki – miután a büntetés befizetésére vonatkozó kötelezettségének nem tett eleget – önként jelentkezett az ítéletben meghatározott 100 nap szabadságvesztés letöltésének megkezdésére az Ózdi Rendőrkapitányságon. Egy férfi érkezett az Ózdi Rendőrkapitányság épületéhez és az ügyeletest kereste 2012. július 18-án a reggeli órákban. Jövetele céljaként előadta, hogy őt a bíróság lopás vétség elkövetése miatt 250.000,- Ft pénzbüntetésre ítélte, amelyet befizetni nem tudott, így azt az ítéletben meghatározott 100 nap (2.500,- Ft napi tétel) szabadságvesztés letöltésével szeretné kiváltani.

Az ügyeletes miután leellenőrizte a férfi által elmondottakat, megállapította, hogy a férfi vonatkozásában az ügyben eljáró bíróság elővezetési parancsot bocsátott ki a szabadságvesztés büntetés foganatba vétele érdekében.

A magát feladó férfit az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei a Rendőrkapitányság épületéből a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek