2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Ököllel ítélkezett a focista

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 5-én 14 órakor az ónodi sportpályán megrendezett ifjúsági labdarúgó mérkőzésen egy focista miután a bírótól piros lapot kapott, a pályát elhagyva rátámadt két szurkolóra, akiket ököllel bántalmazott. A kiállított játékos segítségére sietve a „tettleges ítélethirdetésbe” további két személy, T. György 50 éves, valamint D. József 40 éves helyi lakosok is bekapcsolódtak. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő három személyt a rendőrök elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Az Ózdi Rendőrkapitányság ugyancsak garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert 2013. október 4-én 23 órakor az Ózd, Mátyás király úton egy 17 éves helyi fiatalkorú fiú előzetes szóváltást követően rátámadt egy férfira, majd összeverekedett vele. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő személyt a kiérkező rendőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy bolti szarka, míg az encsi egyenruhások egy távoltartási szabályokat megszegő férfi ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben a Miskolci-, a Sátoraljaújhelyi-, valamint a Sárospataki Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain 2013. október 5-én egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Anyagi kárral végződő ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…
Nagy leégés várhat a magyarokra
A többség egyre tudatosabb a fényvédelem fontosságát illetően, de lehetnek csúnya leégések  Még mindig sokan, háromból egy magyar nyaraló perzselőd…