2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Rácsapta a buszvezető kezére az ajtót

Őrizetbe vették és büntetőeljárás indult ellene.

A Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert 2013. október 5-én a korareggeli órákban a Miskolc, Búza téri buszmegállóba érkező, helyi 1-es jelzésű buszjáratra felszállva K. Zoltán 43 éves budapesti lakos obszcén szavak kíséretében a vezetőfülke ajtajára ráütve a sofőr jobb kezére csapta azt.

Az agresszívan fellépő személy cselekményét folytatva az ajtót tovább ütlegelve bántalmazással fenyegette a közlekedési vállalat dolgozóját.

Mivel a busz a megállóból a történtek miatt nem indult tovább, a kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító garázda személy, a járműről távozva elmenekült a helyszínről. A sofőr az elkövető nyomába eredve értesítette a rendőröket, akik a támadót néhány megállóval később egy villamosról leszállítatva intézkedés alá vonták és elfogták.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésre érdekében.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek