2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Nem menekülhetett a putnoki tolvaj

A putnoki rendőrőrs járőrei a napokban egy helyi családi ház udvaráról sietősen távozó nőre lettek figyelmesek. Mint utóbb kiderült a gyanúsan, nagy gyorsasággal menekülő asszony több mint egymillió forintot lopott el a mit sem sejtő tulajdonostól.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrs járőrei ellenőrzés alá vonták a gyanút keltő nőt, aki egymásnak ellentmondó válaszokat adott a feltett kérdésekre. Ráadásul a vele szemben alkalmazott ruházatátvizsgálás alkalmával kabátja zsebéből több mint egymillió forint került elő.

A nagy mennyiségű készpénz származásával kapcsolatban szintén nem tudott elfogadható magyarázatot adni az egyre zavartabban viselkedő asszony. A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként kiderült, a pénzt abból a házból lopták el, ahonnan a tolvaj el akart illanni. A sértett igazolta, hogy tőle tulajdonították el a forintokat, bár erről ő mit sem sejtett. Így a rendőrök éberségének és gyorsaságának köszönhetően a lopással okozott kár teljes egészében megtérült.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás miatt indított nyomozást a bűnügyi őrizetbe vett 46 éves ózdi gyanúsítottal szemben, amit gyorsított eljárás keretében tervez bíróság elé állítással befejezni.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum