2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság rendőri szervei 2013. április 8-án lopás miatt nyolc főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányságok 72 órán belül, gyorsított eljárásban öt személyt bolti lopás, három elkövetőt falopás miatt állítanak bíróság elé.

Megyénk útjain az elmúlt huszonnégy órában három személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, anyagi kárral végződő ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

Vámosújfalu irányából Sárospatak felé közlekedett a 37-es számú főúton személygépkocsijával egy 54 éves sárospataki asszony. A helyszíni szemle adatai szerint a sofőr nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett, amely miatt gépkocsijával az úttest menetiránya szerinti jobb szélén lehaladt, megcsúszott, majd az árokba hajtva felborult és egy fának ütközött. A baleset során megsérült nőt a mentők kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

Tiszaújváros belterületén motorkerékpárral közlekedett egy 49 éves férfi. Haladása során a jármű hátsó kereke kipörögött,a férfi elvesztette uralmát a motorkerékpár felett és elesett.  A baleset során férfit a mentők kórházba szállították. Az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

A 35-ös számú főúton Tiszaújváros irányából Sajószöged felé haladt személygépkocsival és a hozzá kapcsolt megpakolt utánfutóval egy 43 éves tiszaújvárosi férfi. Az eljárás eddigi adatai szerint nem a jármű sajátosságainak megfelelően választotta meg a sofőr az autó sebességét, elvesztette uralmát felette és áttért a bal oldali forgalmi sávba. Ott nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A balesetben megsérült vétlen gépkocsivezetőt a mentők kórházba szállították. Az őt ellátó mentőtiszt megállapítása szerint a férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett. A vontatott utánfutó és rakománya mérlegelése során megállapították, hogy az túlsúlyos volt.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum