2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Nem adták fel

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói csaknem 5 hónap után fogták el azt a miskolci fiatalkorú nőt, aki egy 86 éves asszonyt rabolt ki a megyeszékhelyen.
A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2014. szeptember 23-án indított eljárást rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt, akkor még ismeretlen tettes ellen, aki a perecesi városrészen egy idős asszonytól erőszakkal elvette annak arany ékszereit.

A kitartó nyomozás eredményeként a rendőrök felderítették, majd 2015. február 18-án gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Sz. Szabina 18 éves helyi lakost.

A beismerő vallomást tett terheltet a Miskolci Rendőrkapitányság Életvédelmi- és Államigazgatási Alosztálya bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes járási ügyészségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek