2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk – B-A-Z. MRFK)
Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk - B-A-Z. MRFK)

Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk – B-A-Z. MRFK)

Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk - B-A-Z. MRFK)A Taktaközben két fiatalkorú a tulajdonosától erőszakkal elvéve próbálta ki annak motorját. A kalandjuk nem éppen happy-enddel zárult: balesetet okozva a motort összetörték, a két „szelíd motoros”-nak cseppet sem nevezhető fiatalkorú ellen pedig büntetőeljárást indított a Szerencsi Rendőrkapitányság.
Tegnap koraeste a Taktaköz egyik településének belterületén egy segéd-motorkerékpárral közlekedő fiatalkorú fiút egy kereszteződében az úttestre kilépve arra kényszerítették, hogy járművével álljon meg.
A sértettet előbb szép szóval, majd később kevésbé udvariasan próbálták rábírni, hogy engedje meg nekik a motor „kipróbálását”. A kölcsönadásra önszántából vállalkozni nem akaró sértettől a motor slusszkulcsát elvették, majd a két „jómadár” a motorral szélnek eredt.

A motoros kaland szépségfoltja előbb magán a járművön, majd röviddel azután a „szelíd motorosokon” is megesett. Az egyik „kanyar” közben ugyanis az egyik vezetői engedéllyel nem rendelkező kéretlen motorozó felborult, alaposan megrongálva a kétkerekűt.
Ezt követően Szerencsi Rendőrkapitányság válasza is frappáns volt az ügyben: a két fiatalkorúval szemben társtettesként, erőszakkal avagy az élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek