2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk – B-A-Z. MRFK)
Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk - B-A-Z. MRFK)

Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk – B-A-Z. MRFK)

Motort elorozó fiatalkorú vadorzók (Szerencsi Rk - B-A-Z. MRFK)A Taktaközben két fiatalkorú a tulajdonosától erőszakkal elvéve próbálta ki annak motorját. A kalandjuk nem éppen happy-enddel zárult: balesetet okozva a motort összetörték, a két „szelíd motoros”-nak cseppet sem nevezhető fiatalkorú ellen pedig büntetőeljárást indított a Szerencsi Rendőrkapitányság.
Tegnap koraeste a Taktaköz egyik településének belterületén egy segéd-motorkerékpárral közlekedő fiatalkorú fiút egy kereszteződében az úttestre kilépve arra kényszerítették, hogy járművével álljon meg.
A sértettet előbb szép szóval, majd később kevésbé udvariasan próbálták rábírni, hogy engedje meg nekik a motor „kipróbálását”. A kölcsönadásra önszántából vállalkozni nem akaró sértettől a motor slusszkulcsát elvették, majd a két „jómadár” a motorral szélnek eredt.

A motoros kaland szépségfoltja előbb magán a járművön, majd röviddel azután a „szelíd motorosokon” is megesett. Az egyik „kanyar” közben ugyanis az egyik vezetői engedéllyel nem rendelkező kéretlen motorozó felborult, alaposan megrongálva a kétkerekűt.
Ezt követően Szerencsi Rendőrkapitányság válasza is frappáns volt az ügyben: a két fiatalkorúval szemben társtettesként, erőszakkal avagy az élet és testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…