2024. 05. 2. csütörtök

Zsigmond
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Miskolci és Tiszaújvárosi fiatalok a KIK Kupa országos döntőjében

Miskolci és Tiszaújvárosi fiatalok a KIK Kupa országos döntőjében

A Kerékpáros Iskola Kupa (KIK) szegedi országos döntőjébe a tegnap Miskolcon megtartott megyei vetélkedőt követően 3 miskolci és 1 tiszaújvárosi diák jutott. Az 5-8. osztályosok számára megrendezett közlekedésismereti versenyen a megye 10 rendőrkapitányságának területén lévő iskolákból összesen 44 diák mérette meg magát. Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság szinte megalakulásától kezdve a gyermekbalesetek megelőzése érdekében minden évben megrendezi a Kerékpáros Iskola Kupát.

Az idén az országos döntő megrendezésének jogát a Csongrád Megyei Balesetmegelőzési Bizottság nyerte el, amely Szegeden kerül lebonyolításra 2010. június 07-09-én. (Ezt a típusú versenyt megyénk 1996 – ban és 2006-ban rendezte.)

A megyei vetélkedő a miskolci KRESZ – Parkban került lebonyolításra 2010. május 13-án. Maga a verseny KRESZ – elméleti részből, ügyességi és szabályossági pálya teljesítéséből állt. Az értékelés a hibapontok összesítésén alapult, az érte el a jobb helyezést, akinek minél kevesebb hibapontja volt.

 

Miskolci és Tiszaújvárosi fiatalok a KIK Kupa országos döntőjében

A megyei vetélkedő díjazása egyéni fiú, lány kategóriában történt, az első három helyezett tárgyjutalomban részesült.

A megyei verseny végeredménye: (Lányok, Fiúk)

  1. Fórizs Gabriella (Miskolc)
  2. Oláh Alexandra(Miskolc)
  3. Kapus Barbara(Tiszaújváros)

 

  1. Bódog Máté (Tiszaújváros)
  2. Bárdos Márk (Miskolc)
  3. Wingerdorf Tamás (Miskolc)

 

A júniusi szegedi országos döntőn a tegnapi miskolci verseny első két lány és fiú helyezettje alkotja majd a megyei csapatot.

A helyezetteknek gratulálunk az elért eredményhez és valamennyi résztvevőnek további balesetmentes közlekedést kívánunk! Viszontlátásra az országos döntőn!

 

A Megyei Balesetmegelőzési Bizottság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…