2024. 04. 28. vasárnap

Valéria
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
Halott újszülött az ágyneműtartóban

Minta: fiával rabolt egy sajókazai férfi

Minta: fiával rabolt egy sajókazai férfi Kiskorú kisfiával ment rabolni egy sajókazai férfi Kazincbarcikán. A rendőrség őrizetbe vette az elkövetőt.

Egy kazincbarcikai férfit április 29-én a délutáni órákban otthonában meglátogatta egy sajókazai férfi kiskorú kisfiával együtt. A hívatlan látogató az ágyban fekvő sértettre kiabált és pénzt követelt, s mivel nemleges választ kapott bántalmazni kezdte a házigazdát. A sértett hiába mondta, hogy a reggeli órákban szintén fenyegetés hatására már átadott támadójának 5000 forintot. Ennek ellenére a sajókazai férfi erőszakkal elvette áldozatánál lévő maradék alig másfél ezer forintját és egy doboz cigarettát, majd távozott a lakásból.

A sértett az eset után elindult, hogy feljelentést tegyen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon. A rabló azonban az utcán kérdőre vonta a férfit, majd újabb ütlegek mellett megfenyegette őt, hogy ne merjen a „zsarukhoz” menni.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói még aznap elfogták a 30 éves sajókazai férfit, akit a hatóság bűnügyi őrizetbe vett, egyben előterjesztéssel élt előzetes letartóztatásának bírósági elrendelésére.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek