2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
Megújuló együttműködés a rendőri állomány segítéséért

Megújuló együttműködés a rendőri állomány segítéséért

Megújuló együttműködés a rendőri állomány segítéséértKedden megújította együttműködését az Országos Rendőr-főkapitányság az International Police Association Magyar Szekciójával. A civil szervezettel kötött megállapodás megkönnyíti a rendőrök közötti baráti kapcsolatok kialakulását –belföldön és nemzetközi vonatkozásban egyaránt.

Ezek a kapcsolatok nem csak a magánéletben, hanem a szakmai érintkezések során is kamatoznak, elősegítik a rendőrőri munka hatékonyságának növelését az egyes konkrét ügyekben.

Az együttműködési megállapodásnak köszönhetően az International Police Association Magyar Szekciója továbbra is támogatja a rendőrök kiképzési, sport és kulturális programjait, hozzájárul az állomány egészségügyi és fizikai felkészültségi szintjének emeléséhez, valamint lehetőséget teremt a jövedelmi viszonyoknak megfelelő külföldi utazásokhoz és üdülésekhez.

(dr. Bencze József r. altábornagy országos rendőrfőkapitány és az International Police Association Magyar Szekciójának elnöke, Németh Lajos)

 

ORFK Szóvivői Iroda

 

Megújuló együttműködés a rendőri állomány segítéséértMegújuló együttműködés a rendőri állomány segítéséért

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek