2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Segélykoncert Borsod-Abaúj-Zemplén árvízkárosultjaiért!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat és a Kulcs Magazin nagyszabású segélykoncertet szervez a megye árvízkárosultjainak megsegítésére június 2-án (szerdán) este 6 órától Miskolcon, a Generali Arénában (Városi Sportcsarnok).

Az ötlet hallatán azonnal megmozdult a művészvilág és a nemes cél érdekében egy emberként sorakozott fel a popszakma színe-java.

A 4 órásra tervezett monstre rendezvényen fellép majd Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Csézy, a Crystal, a Disco Express, az Edda, Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Király Viktor, Komár László, Rúzsa Magdi, SP, Szekeres Adrien és a V-tech.

A rendezvény fő támogatója a Holcim Hungária Zrt. Kiemelt médiatámogatók az Észak-Magyarország megyei napilap, a Borsod Online és a Juventus Miskolc.

A szervezők a koncert teljes bevételét a megye árvízkárosultjainak megsegítésére ajánlják fel.

Támogatói jegyek elővételben június 1-ig 1000 forintos áron kaphatók Miskolcon a Tourinform Irodákban (Városház tér 13 és Mindszent tér 1.), a Megyei Önkormányzat Portáján és a Géniusz Könyváruházban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek