2024. 02. 26. hétfő

Géza
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Megharapta bántalmazóját a bolti eladó

A Miskolci Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló információk szerint Miskolc belvárosában egy kis boltban vásárolt egy férfi. Egy üveg italt kifizetett, majd szóváltásba keveredett az eladóval, akit a vásárolt italos üveggel többször megütött.  A 49 éves eladó védekezés közben a férfi kezét megharapta.

A férfi utalást nem tett arra vonatkozóan, hogy az üzletből bármit is eltulajdonítana, lopási kár nem keletkezett. Az elkövető felkutatására tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.

Személyleírása:

40-45 év körüli, kb. 170-175 cm magas, vékony testalkatú, bajuszt viselő, fehér bőrű férfi, kockás inget, sötét nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, vagy az elkövetőt látta, vagy látni vélte jelentkezzen a Miskolci Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon az 514-511-es központi számon, illetve az ingyenesen hívható 107-es segélyhívón.

A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek