2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Megérintő

Jutalmat kaptak azok az edelényi diákok, akik találtak egy érintőképernyős mobiltelefont, majd a rendőrségre vitték azt.

Az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti iskola két tanulója 2014. január 27-én a délutáni órákban egy belvárosi utcában talált egy mobiltelefont, amit bevittek a rendőrkapitányságra. A rendőrök hamar beazonosították a készülék tulajdonosát, így ő visszakapta elveszett, de a diákok által megtalált eszközt.

 

Az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai rendszeresen találkoznak a helyi iskolák növendékeivel. A baleset és bűnmegelőzési előadások mellett az iskolarendőr program is megalapozta a bizalmat a rendőrség és a diákok között.

A telefont megtaláló, majd a rendőrségen leadó gyermekeket Szabó Péter r. törzsőrmester, iskolarendőr és a Szent Miklós Görögkatolikus Általános iskola vezetője 2014. január 29-én jutalomban részesítette és oklevéllel díjazta, hiszen példát állítottak diáktársaiknak és persze másoknak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek