2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Üvegtörő garázda

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy prügyi szórakozóhelyen viselkedésével riadalmat, megbotránkozást okozott.

 

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság a prügyi 26 éves K. Andorral szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. január 12-én 20 óra 30 perckor egy prügyi kávézóban előzetes szóváltást követően bántalmazott egy másik férfit. A 26 éves garázda cselekménye közben egy üveget is eltört, majd azzal fenyegetőzött és az előle bezárt presszó ajtaját is rugdosta.

 

 

 

Az ügyben indított nyomozást a Szerencsi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek