2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
Még nyomoz a rendőrség az automatizált telefonhívások ügyében

Lezárt ügyek: Út van, benzin van, jogsi meg minek!

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 18-án 22 óra előtt, Miskolcon a Nagy Imre utca irányába közlekedett autójával, ahol a járőrök éppen álló ellenőrzést tartottak. A férfi a rendőri intézkedés megkezdése előtt – az egyenruhásoktól távolabb – a járművével megállt, és elfutott a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtésük során megállapították a sofőr kilétét, és a vizsgálók 2021. május 25-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során az is kiderült, hogy a férfit korábban eltiltották a járművezetéstől.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét az eltiltás hatálya alatti vezetéssel kapcsolatos jogszabályváltozásra, mely szerint 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el!

forrás: police.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek