2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF
Még nyomoz a rendőrség az automatizált telefonhívások ügyében

Lezárt ügyek: Út van, benzin van, jogsi meg minek!

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2021. május 18-án 22 óra előtt, Miskolcon a Nagy Imre utca irányába közlekedett autójával, ahol a járőrök éppen álló ellenőrzést tartottak. A férfi a rendőri intézkedés megkezdése előtt – az egyenruhásoktól távolabb – a járművével megállt, és elfutott a helyszínről. A rendőrök adatgyűjtésük során megállapították a sofőr kilétét, és a vizsgálók 2021. május 25-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során az is kiderült, hogy a férfit korábban eltiltották a járművezetéstől.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a járművezetők figyelmét az eltiltás hatálya alatti vezetéssel kapcsolatos jogszabályváltozásra, mely szerint 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el!

forrás: police.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Premier, és online nyíltnap, minden együtt van, ha a rendőri hivatást akarod választani, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is. A Borsod-Abaúj-Zemplén M…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum