2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Szabadnapos rendőr segítségével fogták el a támadókat

Lezárt ügyek: Szabadnapos rendőr segítségével fogták el a támadókat

Vádemelési javaslattal éltek az ózdi rendőrök azokkal a férfiakkal szemben, akik egy 62 éves nőt kiraboltak.

Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Zénó 34 éves és F. Dániel 26 éves helyi lakosokkal szemben.

A gyanúsítottak 2017. december 3-án 8 óra körül, Ózdon, egy sétáló hölgyet megtámadtak. A sértettet a támadói a földre lökték, majd erőszakkal elvették tőle táskáját, amelyben személyes iratai, készpénze és mobiltelefonja volt.

Az asszony segítségkérő kiáltását egy szabadnapos rendőr hallotta meg elsőként, aki azonnal a bajbajutott nő segítségére sietett és a rablók után ment, miközben értesítette szolgálatban lévő kollégáit.

Az elfogott támadókat az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette, ügyészi indítványra az illetékes nyomozási bíró pedig 2017. december 4-én elrendelte előzetes letartóztatásukat, amit az eljárás során mindvégig fenntartott.

Az útonállókkal szemben folytatott nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.  

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek