2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt ügyek: Sodródó baleset

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy román állampolgárságú férfival szemben, aki balesetet okozott a 3-as számú főúton Arnót és Szikszó között.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves román állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított 2018. január 29-én, 14 óra körül a 3-as számú főúton haladt Arnót és Szikszó között, amikor figyelmen kívül hagyta az ideiglenesen kihelyezett sebességkorlátozó táblát, így nekihajtott egy forgalmi okból lassító személygépkocsi hátsó részének. Az ütközés miatt tovább sodródó autó ellökött egy forgalomirányító férfit, majd a szemközti sávban közlekedő járműnek csapódott. A balesetben ketten megsérültek, a forgalomirányító jelzőőr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…