2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: Sodródó baleset

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy román állampolgárságú férfival szemben, aki balesetet okozott a 3-as számú főúton Arnót és Szikszó között.

Közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 43 éves román állampolgárságú férfival szemben. A gyanúsított 2018. január 29-én, 14 óra körül a 3-as számú főúton haladt Arnót és Szikszó között, amikor figyelmen kívül hagyta az ideiglenesen kihelyezett sebességkorlátozó táblát, így nekihajtott egy forgalmi okból lassító személygépkocsi hátsó részének. Az ütközés miatt tovább sodródó autó ellökött egy forgalomirányító férfit, majd a szemközti sávban közlekedő járműnek csapódott. A balesetben ketten megsérültek, a forgalomirányító jelzőőr nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum