2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Közlekedjenek biztonságban húsvétkor is

Az elmúlt évek rendőrségi tapasztalatai szerint a húsvéti ünnepek alatt országosan, így a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó közutakon is a forgalom növekedésével kell számolni.

A megyei rendőr-főkapitányság és a 10 rendőrkapitányság munkatársai a megnövekedett forgalomra tekintettel 2017. április 14-e és április 17-e közötti időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra, a forgalom segítésére, valamint a zavartalan közlekedés biztosítására. A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében végzik tevékenységüket és elsőrendű feladatként tekintenek a gyalogosok és a kerékpárosok védelmére.

Az ünnepi, hosszú hétvége alatt, a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, valamint a forgalmi torlódások megelőzésére.
ellenőrzés

A balesetek elkerülése érdekében a járművezetők a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak a szeszes italok fogyasztásától! Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti! Továbbá vegyék figyelembe az Országos Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának azon ajánlásait, amelyek 4 nemet mondanak az ittas járművezetésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek