2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Prostitúció elősegítése

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki miskolci lakását több ismerősének is rendelkezésre bocsátotta, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.
Prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Józsefné 28 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a beismerő vallomást tett gyanúsított elfogásáig, azaz 2014. június 18-áig Miskolcon a Középszer utcában lévő lakását több nőnek is a rendelkezésre bocsátotta, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…