2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: „Most ki vagy rabolva”

A közelben járőröző rendőröktől kért segítséget az a férfi, akit kiraboltak Miskolctapolcán még szeptember elején. A rendőrség az ügy nyomozását lezárta.
A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 44 éves K. Ferenccel szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. szeptember elsején a hajnali órákban Miskolctapolcán a gyanúsított leszólított egy fiatalembert, akitől aziránt érdeklődött, hogy van-e nála „kamerás-mobil”. Az igenlő válasz után a 44 éves férfi elkérte az eszközt, majd közölte a sértettel, hogy „most ki vagy rabolva”.

 A sértett próbálta visszaszerezni tulajdonát, de a rabló által előrántott kés és annak kilátásba helyezett használata megfutamította. A fiatalember a közelben járőröző rendőröktől kért segítséget, akik a megadott információk alapján hamar elfogták a támadót.

 A bűnügyi őrizetbe vett K. Ferenccel szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

 A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat 2013. október 22-én vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…