2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kiderült, hogy nem bűnös – erről is beszámol a média?

Felmentette a bíróság a vádak alól azt a Gaudi-Nagy Tamás által ügyvédként védett férfit, akit a média azzal gyanúsított meg, hogy rátámadt és lökdösődött egy külföldi televíziós stáb tagjával a Jobbik október 23-i rendezvényét követően.

A hazai média egy jelentős része alig várta, hogy egy, a Jobbik vonatkozásában negatívnak tűnő hírről beszámoljon. Ráadásul számos médium torzítva, hazugságokkal tűzdelve tudósított a férfi állítólagos agresszív fellépéséről, pedig a Jobbikhoz éppen ezekkel ellenkező hírek érkeztek, amelyek azt támasztották alá, hogy nem ő volt az agresszív.
Az egyik nagy kereskedelmi televíziós csatorna jobbikos rendezőnek titulálta a magyar férfit, míg mások szimplán „lejobbikosozták”, pedig nem tagja mozgalmunknak, de ezt, ahogy ennek az ellenkezőjét, nem tudhatták a rendszeresen hazudozó és a nemzeti pártot elhallgató televíziós csatornák.
A Jobbik a bírósági ítélet kapcsán is arra kéri a médiumokat, hogy az alapvető korrektség jegyében, erről a mai felmentéssel végződő hírről is számoljanak be ugyanolyan szorgalommal, mint az előállításról, s kövessék meg a Jobbikot az előítéletükből adódó hazugságaik miatt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek