2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF

Lezárt ügyek: Ketten támadtak

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatal férfival és fiatalkorú társával szemben, akik rátámadtak miskolci otthonában egy idős emberre.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság S. Zoltán 18 éves helyi lakossal és 15 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, a Feszty Árpád úton 2015. május 13-án 14 óra körüli időben betörtek egy ingatlanba. A támadók bántalmazták a 72 éves házigazdát és értékei átadására szólították fel a bácsit, akitől erőszakkal pár ezer forintot elvettek, majd elmenekültek a helyszínről.

A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és társát, akik beismerték tettüket.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek