2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: kamurendszám az autón

Honi rendszámmal, de Magyarországon soha forgalomba nem helyezett kupéjával közlekedett az M3-as autópályán egy budapesti nő, amikor lekapcsolták a rendőrök. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2013. november 13-án egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás kiinduló adatai szerint aznap 14 óra 15 perckor az M3-as autópályán egy budapesti nő Peugeot 206 CC típusú gépkocsijával úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy azt Magyarországon soha nem helyezték forgalomba, de mégis magyar rendszám volt rajta.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított, 38 éves F. Virág gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy az általa korábban Bécsben vásárolt járművet egy ismerőse fél évvel azt megelőzően a főváros egyik parkolójában látta el magyar rendszámmal, amivel ő azóta is közlekedett.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2015. február 19-én befejezte és az iratokat – mind a jármű 38 éves vezetőjével, mind az időközben külföldre távozott, egyedi azonosító jelet meghamisító, budapesti 46 éves G. Zoltánnal szemben – vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek