2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat a garázda

Egy tiszaújvárosi sörözőben előzetes szóváltást követően bántalmazta alkalmi vitapartnerét egy 28 éves helyi férfi, akit még a helyszínen elfogtak a kiérkező rendőrök.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. december 29-én garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás kiinduló adatai szerint 23 óra 30 perc körüli időben egy helyi belvárosi „pub”-ban egy férfi előzetes szóváltást követően bántalmazta alkalmi vitapartnerét.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentést követően a kiérkező járőrök még a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő garázdát.

Az elfogott, majd a rendőrkapitányságra előállított, tiszaújvárosi 28 éves K. Attilát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki bár tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, azonban a beszerzett személyi és tárgyi bizonyítékok megnyugtatóan alátámasztották bűnösségét.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2015. február 23-án befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…