2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Garázdaság félrevezetéssel

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfival szemben, akik Tiszapalkonyán bántalmazták egymást, majd egyikük azt állította a rendőrségen, hogy őt ki is rabolták, de mint később kiderült ez nem volt igaz.
Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság A. J. 41 éves és K. Zs. 22 éves tiszapalkonyai lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. január 6-án 23 óra körüli időben Tiszapalkonyán, a Dobó úton előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást.

Az incidens után a fiatalabbik arról tett bejelentést, hogy őt kirabolták. A támadója elvette 5000 forint készpénzét, illetve mobiltelefonját. A nyomozás eredményeként azonban kiderült, hogy ez utóbbi bűncselekmény nem történt meg. A rendőrök ugyanis a telefont megtalálták a hóban, illetve a 22 éves fiatalember a közeli italkimérésben költötte el a pénzét.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a garázdaság ügyében folytatott eljárást a napokban befejezte, majd az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek. Továbbá a hatóság K. Zs.-val szemben feljelentést tett a Miskolci Nyomozó Ügyészség felé hatóság félrevezetése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek