2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Bódult állapotban vezetett

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály járőrei Arnóton egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 43 éves szikszói lakossal szemben. A férfi 2020. május 30-án 10 óra után Arnóton a Kazinczy Ferenc utcában közlekedett, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a sofőr zavartan viselkedett, ezért a járőrök mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. A rendőrök gyanúját igazolta a kábítószer-gyorsteszt, amely pozitív értéket mutatott, ezért a férfitől vér- és vizeletmintát is vetettek, majd a vezetői engedélyét is bevonták. A gyanúsított autójából további kábítószergyanús cigaretta is előkerült, melyet a rendőrök lefoglaltak, és amellyel összefüggésben vele szemben külön büntetőeljárást is kezdeményeztek.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek