2022. 12. 2. péntek

Melinda, Vivien
1 EUR 414 HUF
1 GBP 482 HUF

Lezárt ügyek: A rongáláshoz egy szatyorban vitték a muníciót

Garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 37 éves és egy 24 éves sajóhídvégi nővel szemben.

 

 

 

 

A gyanúsítottak 2020. július 16-án 21 óra előtt Sajóhídvégen, a Dankó Pista utcában a haragosuk családi házához mentek, és ott szitkozódni kezdtek, majd egy szatyorban magukkal cipelt téglákkal bedobták az ablakot. Az ingatlanban egy televízió is összetört, és közel 100.000 forint értékű kár keletkezett. A nyomozás adatai szerint a két család haragos viszonya vezetett a bűncselekmény elkövetéséhez. Az elkövetőket a rendőrök elfogták, majd a nyomozók a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az USA-ból, nemzetközi egyezmény alapján érkezett adatokat felhasználva vizsgálta a részvényjuttatások adózását. Hé…
Kedden, huszonhárom óra körül érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nyíriben tűz miatt életét vesztet…

További cikkek