2024. 02. 27. kedd

Edina
1 EUR 390 HUF
1 GBP 456 HUF

Legyél Te is rendőr!

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tart 2016. december 9-én
A 7 óra 45 perctől 13 óráig tartó nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai bemutatják az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adnak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődök fizikai erőnlétének felmérésére is lesz lehetőség.

A látogatók – többek között – részt vehetnek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphatnak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthetik a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A felvételi jelentkezésről és eljárásról részletes tájékoztatót tart a rendészeti szakgimnázium az érdeklődők számára, az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerült kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszol.

Kérjük a látogatókat, hogy 8 óráig érkezzenek be a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…
Veszélyesek
A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonegy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év hetedik hetében. A rendőrök…

További cikkek