2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Legyél Te is rendőr!

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tart 2016. december 9-én
A 7 óra 45 perctől 13 óráig tartó nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai bemutatják az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adnak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődök fizikai erőnlétének felmérésére is lesz lehetőség.

A látogatók – többek között – részt vehetnek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphatnak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthetik a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A felvételi jelentkezésről és eljárásról részletes tájékoztatót tart a rendészeti szakgimnázium az érdeklődők számára, az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerült kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszol.

Kérjük a látogatókat, hogy 8 óráig érkezzenek be a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 78.).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum