2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lefoglalt vágott dohány

Közel egy millió forintot érő illegális dohányszállítmányt foglaltak le a rendőrök közúti ellenőrzésükön egy autóból Bánréve külterületén.
Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei 2015. október 6-án közúti ellenőrzésükön 14 óra 15 perckor Bánréve külterületén intézkedés alá vontak egy személygépkocsit és annak utasait. Az autó csomagterében pléddel letakart több mint 50 kilogramm vágott dohányt találtak a rendőrök.

Az 55 éves B. László és 52 éves B. Lászlóné miskolci lakosok szállítmányuk eredetével elszámolni nem tudtak. A rendőrök a férfit és a nőt előállították a rendőrségre.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyet jövedékkel visszaélés elősegítése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – további eljárás lefolytatása céljából – átadta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság helyi kirendeltségének.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek