2024. 06. 20. csütörtök

Rafael
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Közúti ellenőrzés? Igen!

Ittas volt a sofőr és jogosítvány nélkül vezetett, az autó egyik utasa ellen pedig két elfogató parancs is érvényben volt. Az ittas sofőrök különös kockázatot jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Fokozott közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési, Közterületi- és Támogató Osztály járőrei 2017. június 25-én az M3-as autópályán. A geleji pihenőnél 12 óra körül ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak sofőrjét, illetve utasait.

Az autó vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, a férfi ráadásul érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Az intézkedés eredményeként a rendőrök elfogták a jármű egyik utasát is, akivel szemben két elfogató parancs is érvényben volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése. A közlekedők így folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain, annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek