2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Közúti ellenőrzés? Igen!

Ittas volt a sofőr és jogosítvány nélkül vezetett, az autó egyik utasa ellen pedig két elfogató parancs is érvényben volt. Az ittas sofőrök különös kockázatot jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Fokozott közúti ellenőrzést hajtottak végre a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési, Közterületi- és Támogató Osztály járőrei 2017. június 25-én az M3-as autópályán. A geleji pihenőnél 12 óra körül ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak sofőrjét, illetve utasait.

Az autó vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, a férfi ráadásul érvényes vezetői engedéllyel sem rendelkezett. Az intézkedés eredményeként a rendőrök elfogták a jármű egyik utasát is, akivel szemben két elfogató parancs is érvényben volt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság elsődleges feladatai közé tartozik a közlekedésrendészeti feladatok maradéktalan ellátása mellett a közlekedés biztonságának megteremtése. A közlekedők így folyamatos ellenőrzésekre számíthatnak a megye útjain, annak érdekében, hogy a hatóság minél több kockázati tényezőt kiszűrjön a forgalomból.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek