2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Látta a „Kékfényben” a körözést

Miskolcon fogták el azt a férfit, aki ellen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot.

 

Lakossági bejelentés érkezett 2017. június 26-án 21 óra körül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, melyben a telefonáló elmondta, hogy Miskolcon a Dobó István utcában egy körözött férfit látott. A telefonáló elmondta, hogy a fiatalembert látta korábban a „Kékfény” című műsorban és úgy emlékezett, hogy bolti lopás miatt körözik.

A bejelentést követően a Vasgyári Rendőrőrs járőrei megjelentek a megadott címen, majd ott igazoltatását követően elfogták H. S. Dávid 22 éves miskolci lakost, akit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözött.

A férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók több rendbeli lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Segítségüket ezúton is köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…