2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

 A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 31-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett autójával 2017. augusztus 31-én 8 órakor Miskolcon a Győri kapu és a Károly utca kereszteződésében. Az autós nem adott elsőbbséget kanyarodása során egy gyalogos-átkelőhelyen közlekedő személynek és elütötte. A baleset következtében a gyalogosnak könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett motorkerékpárjával 2017. augusztus 31-én 8 órakor Miskolcon a Szeles út és a Dózsa György út kereszteződésében. Az motoros nem az út és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és az előtte közlekedő autónak ütközött. A baleset következtében a motorkerékpár vezetőjének könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett autójával 2017. augusztus 31-én 16 órakor Kazincbarcika belterületén, amikor egy előtte közlekedő jármű hirtelen fékezése miatt, annak nekiütközött, mert nem tartott kellő követési távolságot. A baleset következtében a fékező jármű vezetőjének könnyű sérülései keletkeztek.

Egy férfi közlekedett személygépkocsijával 2017. augusztus 31-én 16 órakor Olaszliszka belterületén. A gépjármű vezetője autójával megállt és ajtaját kinyitotta, amelynek egy kerékpáros férfi nekiütközött, majd felborult. A kerékpárosnak az ütközés következtében könnyű sérülései keletkeztek.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessenek, legyenek türelemmel egymás irányába, hiszen mindenkit épségbe hazavárnak.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek