2024. 07. 12. péntek

Dalma, Izabella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Egymásnak esett Tóth Gabi és Náray Erika

Ahogyan azt a Class FM hallgatói már megszokhatták, nem telhet el Morning Show sztárvendég nélkül. Nem volt ez másképp csütörtök reggel sem, Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter ezúttal Tóth Gabival beszélgetett.  Kiderült, hogy az énekesnő min dolgozik jelenleg és az is, minek köszönhető zenei stílusváltása és milyen hatással volt rá halálközeli élménye.

A csütörtök reggeli Morning Show sztárvendége ezúttal Tóth Gabi volt, aki jelenleg együtt dolgozik a Class FM egyik műsorvezetőjével: hiszen Stohl Andrással együtt játszanak a szeptemberben debütáló Hegedűs a háztetőn c. musicalben. Éppen ezért András elsőként azt kérdezte meg Gabitól, izgul-e a közelgő előadás miatt.

„Korábban is volt lehetőségem musicalben játszani, ezért a közeg már nem teljesen ismeretlen számomra, de persze azért izgulok. Különösen most, mivel ez alkalommal egy „verekedős” jelenetben is részt veszek Náray Erikával. A legutóbbi próbán még egy kis sérülést is sikerült összeszedem, annyira komolyan vettem a dolgot” – mesélte Gabi.

A musicalszereplés mellett természetesen zenei karrierjére is fókuszál az énekesnő, aki elárulta, hogy az elmúlt időszakban komoly zenei stílusváltáson esett át, ezért a jövőben más énekstílusban hallhatják a hangját. „13 év turnézást követően az ember eljut arra pontra, hogy azt érzi, hogy ezek a fellépések már nem adnak pluszt, és kiég ebben az egészben. Én is megéreztem, hogy váltanom kell, most sokkal inkább húz a szívem az etno és az autentikus zenei világ felé. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban a néprajzkutatás is jelentős szerepet töltött be a mindennapjaimban” – árulta el Tóth Gabi, aki azt is elmondta, úgy érzi a váltás óta sokkal harmonikusabban él.

A beszélgetés során az is kiderült, Gabinak 18 évesen már halálközeli élményben is része volt. Az énekesnő egy nőgyógyászati betegség miatt életmentő beavatkozáson esett át, amelyet követően szokatlan érzésre lett figyelmes. „Észrevettem, hogy kizárólag zöld színű ruhákat voltam képes hordani körülbelül egy fél éven keresztül. Ez nagyon furcsa volt számomra, ezért utánanéztem, hogy milyen jelentőséggel bírhat ez a zöld szín. Kiderült, hogy az egészség és az újjászületés színe” – mesélte az énekesnő.

Aki lemaradt az élő adásról, a Class FM Facebook oldalán visszanézheti Tóth Gabi szereplését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…