2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Közlekedési baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének ügyében.
A rendelkezésre álló adatok szerint, 2014. november 8-án 16 óra 15 perc körüli időben Cs. János múcsonyi lakos a 2606. számú út Kazincbarcika és Múcsony között szakaszán közlekedett Opel Astra típusú gépjárművével Múcsony irányába. A 2606. számú út 1 kilométer 654 méterénél a gépjárművezető, balra kanyarodás közben nem győződött meg arról, hogy járműve előzését más nem kezdte –e meg, így egy előzésben lévő Fiat Punto személygépkocsival összeütközött. A baleset következtében a Fiat Puntó vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik a baleset időpontjában a fenti útszakaszon közlekedtek és látták a történteket, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.), telefonon pedig hivatali munkaidőben a 48/510-550-es telefonszámon, illetve a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 107, 112-es segélyhívó számokon lehet.

Köszönjük segítségüket!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek