2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Köszönőlevél: „Emberségből példás”

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének fejezte ki elismerését a Diósgyőri Rendőrőrs munkatársainak munkájáért egy állampolgár.
A közelmúltban egy családi vitát követően egy miskolci férfit rokona bántalmazott. A sértett a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének munkatársaihoz fordult segítségért. A könnyű testi sértés ügyét, mint magánvádas eljárást az illetékes járásbíróság folytatta le.

A sértett dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, Miskolc rendőrkapitánya részére írt köszönőlevelében fejezte ki elismerését:

„Tisztelt Kapitány úr! Szeretnék köszönetet mondani egy munkatársa áldozatkész munkájáért.   Lukács Eszter c. r. zászlós kérdéseiből kitűnt, hogy az ügyünket elsősorban emberként kezelte és csak másodsorban, mint hatóság. Idegállapotunkat látva engem és feleségemet is folyamatosan nyugtatott, vigasztalt: emberségből példás!

Tisztelt Kapitány úr! Szeretnénk köszönetet mondani munkatársnőjének önzetlen és áldozatkész tevékenységéért, ami alapján sikerült bíróság elé vinni ügyünket”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek