2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Köszönőlevél: „Emberségből példás”

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének fejezte ki elismerését a Diósgyőri Rendőrőrs munkatársainak munkájáért egy állampolgár.
A közelmúltban egy családi vitát követően egy miskolci férfit rokona bántalmazott. A sértett a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének munkatársaihoz fordult segítségért. A könnyű testi sértés ügyét, mint magánvádas eljárást az illetékes járásbíróság folytatta le.

A sértett dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, Miskolc rendőrkapitánya részére írt köszönőlevelében fejezte ki elismerését:

„Tisztelt Kapitány úr! Szeretnék köszönetet mondani egy munkatársa áldozatkész munkájáért.   Lukács Eszter c. r. zászlós kérdéseiből kitűnt, hogy az ügyünket elsősorban emberként kezelte és csak másodsorban, mint hatóság. Idegállapotunkat látva engem és feleségemet is folyamatosan nyugtatott, vigasztalt: emberségből példás!

Tisztelt Kapitány úr! Szeretnénk köszönetet mondani munkatársnőjének önzetlen és áldozatkész tevékenységéért, ami alapján sikerült bíróság elé vinni ügyünket”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek