2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Köszönőlevél: „Emberségből példás”

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetőjének fejezte ki elismerését a Diósgyőri Rendőrőrs munkatársainak munkájáért egy állampolgár.
A közelmúltban egy családi vitát követően egy miskolci férfit rokona bántalmazott. A sértett a Miskolci Rendőrkapitányság Diósgyőri Rendőrőrsének munkatársaihoz fordult segítségért. A könnyű testi sértés ügyét, mint magánvádas eljárást az illetékes járásbíróság folytatta le.

A sértett dr. Bogyay Ferenc r. ezredes, Miskolc rendőrkapitánya részére írt köszönőlevelében fejezte ki elismerését:

„Tisztelt Kapitány úr! Szeretnék köszönetet mondani egy munkatársa áldozatkész munkájáért.   Lukács Eszter c. r. zászlós kérdéseiből kitűnt, hogy az ügyünket elsősorban emberként kezelte és csak másodsorban, mint hatóság. Idegállapotunkat látva engem és feleségemet is folyamatosan nyugtatott, vigasztalt: emberségből példás!

Tisztelt Kapitány úr! Szeretnénk köszönetet mondani munkatársnőjének önzetlen és áldozatkész tevékenységéért, ami alapján sikerült bíróság elé vinni ügyünket”.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek