2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Lezárt ügyek: Napszemüvegben vízórát lopni

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki a csokvaományi élelmiszerüzlet vízóráját ellopta. A kiömlő vízsugár lesodorhatta a tolvaj napszemüvegét, amit a helyszínen hagyott.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság M. L. 34 éves csokvaományi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 6-án 18 óra után leszerelte a helyi élelmiszerüzlet vízóráját. A férfi jellegzetes formájú napszemüvegét a kiömlő vízsugár lesodorhatta, így az leesett a földre, amit a zsákmányával együtt távozó tolvaj a helyszínen hagyott. Az ott felejtett szemüveg alapján rövid idő alatt azonosított, majd elfogott 34 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek