2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Bodrogkisfaludon

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít a bodrogkisfaludi iroda.

Ruszkai József r. ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági rendőrfőkapitány-helyettese és Ádám László a község polgármestere 2018. április 11-én modernizált körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Bodrogkisfaludon.

A rendezvényen megjelent Keresztesi János r. alezredes, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetője, továbbá a környező települések polgármesterei is.

Széll János r. főtörzsőrmester körzeti megbízott az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba a szolgálati helyiséget, aki Bodrogkisfaludon és Bodrogkeresztúron látja el feladatát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek