2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

KMB: egy óra alatt eredmény

A helyi körzeti megbízottak egy órán belül azonosították és elfogták a hejőszalontai tolvajokat.
Lakossági bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási-központjába 2014. február 12-én 20 óra 50 perckor, hogy egy hejőszalontai ingatlanba betörtek. A tolvajokat azonban megzavarták, akik elmenekültek a helyszínről.

 

A helyszínre érkező körzeti megbízottak a sértett házától néhány méterre megtalálták az eltulajdonított gyümölcscentrifugát, amit az elkövetők dobhattak az árokba. A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 20 éves M. Pétert és két fiatalkorú társát.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra előállított tolvajokkal szemben a hatóság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…