2024. 05. 3. péntek

Tímea, Irma
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF

Kifigyelte a térfigyelő a figyelőt

Kifigyelte a térfigyelő a figyelőtA szerencsi térfigyelő rendszer eredményesen működik, aminek újabb bizonyítéka, hogy szeptember végén sikerült tetten érni egy négyfős társaságot bűncselekmény elkövetése közben.

Este tíz óra után néhány perccel a térfigyelő rendszer diszpécsere jelezte a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyelete felé, hogy gyanús mozgást észlelt a szerencsi piactéren. A kamera ugyanis rögzítette, hogy a körbekerített zöldség-gyümölcs piac kerítésén több fiatalember bemászik, egy pedig kívül maradt és úgymond figyelő szolgálatba helyezte magát.

Az ügyeletes soron kívül értesítette a szolgálatos járőröket, akik megfelelő óvatossággal közelítették meg a bejelentés helyszínét, nehogy ideje korán „megzavarják” az éjszakai látogatókat.

A rendőrök szintén bemásztak a piac területére, ahol sikerült elfogni P. D. szerencsi, D. P., és B. R. bekecsi lakosokat, akik a piac területén lévő büfébe próbáltak meg betörni és onnan némi italt szerezni.

A három fiatal férfit előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy negyedik társuk is volt, B. R., a figyelő. Ő azonban későn vette észre a kiérkező rendőröket, így mentette a menthetőt és hazatekert kerékpárjával, ahonnan a járőrök állították elő néhány perccel később.

A négy fiatalkorúval szemben a Szerencsi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt folytat büntetőeljárást.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda


http://www.police.hu/friss/bor_091016_01.html

 

„A fent elküldött és/vagy csatolt információ kizárólag a címben szereplő természetes-, vagy jogi személyre tartozik, és tartalmazhat nyilvánosságában korlátozott adatot. A tartalom megtekintése, továbbküldése, terjesztése vagy bármilyen más direkt vagy indirekt felhasználása – tilos. Ha Ön hiba folytán kapta meg az információt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a küldővel az admin@police.hu e-mail címen és semmisítse meg az információt”.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda

Dobi Tamás
(46) 346 – 251
30/ 249 – 4601

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
Nem létező áru
Több mint harmincmillió forint kárt okoztak azok a hamis termékek, amiket a legális áruk között találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési I…

További cikkek

Tömérdek hirdetésben árult ingatlanokat egy férfi, miközben évente alig négy-öt számlát állított ki az őt megbízó tulajdonosoknak az eladott ingatlano…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan fejleszti digitális szolgáltatásait az egyszerűbb és kényelmesebb adózásért. A különböző online felüle…