2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Két kerék helyett négy fal

Két kerék helyett négy fal

Két kerék helyett négy falHét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta.

 

 

/illusztráció/

Nem hozott jó szerencsét a kerékpártolvajnak, hogy a kazincbarcikai Jószerencsét úton tolta a lopott kétkerekűt még szeptember 7-én a kora délutáni órákban. A szolgálatát teljesítő rendőrjárőr ugyanis intézkedés alá vonta V. A. 49 éves putnoki férfit, aki korábban többször volt büntetve hasonló jellegű bűncselekmény miatt. A férfinél lévő kerékpár tulajdonjogi viszonyaival nem tudott hitelt érdemlően elszámolni, s mivel felmerült a bűncselekmény gyanúja előállították őt a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra. Itt kiderült, hogy V. A. a 25 000 forintot érő kerékpárt 12.30-kor lopta el egy családi ház körbekerített udvaráról, ami alig 50 méterre volt az igazoltatás, illetve elfogás  helyszínétől.

Az ügy érdekességeként megemlíthető, hogy a kerékpár tulajdonosa, amikor visszakapta a kétkerekűt a rendőröktől értesült arról, hogy sérelmére bűncselekményt követtek el.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást, amit gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással fejezett be. A taláros testület szeptember 15-én meghozott ítélete szerint V.A.-ra hét hónap letöltendő szabadságvesztést szabtak ki.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…