2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során ismét egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt kerítettek kézre.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. február 1-jén a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök Pácinban 16 óra 40 perckor egy italbolt előtt intézkedés alá vontak egy asszonyt, aki semmilyen személyazonosságát igazoló okmányt nem tartott magánál. Adatai bemondását követően a 37 éves semjéni D-né S. Tímeát a rendőrök a körözési rendszerben leellenőrizték és megállapították, hogy vele szemben a Miskolci Törvényszék BV. Csoportja közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A körözés hatálya alatt álló, elfogott asszonyt a Készenléti Rendőrség munkatársai megbilincselték és büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek